Geçen hafta çok ciddi bir kalp krizi geçirerek kapalı 5 damarı için operasyon geçiren Gazeteci Yılmaz Özdil'i rekor sayıda kişi ziyaret etti, aradı geçmiş olsun dileklerini iletti. Bunlardan 3 tanesi var ki, sadece ünlü yazarı değil, yakınlarını ve hayranlarını da şaşırtacak kişilerdi. Bügünlerde düzenli yaptığı You Tube yayınlarını yapamayan Özdil'in ünlü ziyaretçilerini ve "Geçmiş olsun temennilerinde" yaşananları Hürriyet eski Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök şöyle anlattı: "Hastaneye ziyarete öyle biri gelmiş ki çok şaşırdımCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yardımcılarından birini bizzat hastaneye gönderip, geçmiş olsun mesajı vermiş…? Doğrusu şaşırdım bu mesaja… Gazetecilerin yandaş ve muhalif diye keskin çizgilerle ayrıldığı, cumhurbaşkanı uçakları ve davetlerinde bile bu ayırımın yapıldığı bir ülkede Cumhurbaşkanlığının, keskin muhalefeti ile tanınan bir yazara bu ilgiyi göstermesi beni etkiledi. Çok hoşuma gitti bu hareket. YIlmaz Özdil’i arayıp biraz bilgi aldım. Hastaneye bir ekibi gönderip “Ne yapabiliriz?” diye sormuşlarFahrettin Altun’un bir yardımcısı gelmiş. Yanında ekibi de varmış.Geçmiş olsun dileklerini iletmişler ve “Bir şeye ihtiyacınız olursa biz her türlü yardıma hazırız” demişler. Ayrıca Acıbadem Hastanesi’nin yetkilileri ve doktorları ile konuşmuşlar. Aynı şeyi onlara da iletmişler. Gelen yardımcısı ayrılırken, hem kendi kartını hem de Fahrettin Altun’un şahsi telefonlarını da bırakmış. Hem Altun’u hem arkadaşlarını kutluyorum. Keşke bu anlayış devlet ve siyaset kültürümüzün her alanına yayılsa… Yılmaz Özdil’in teşekkür ettiği insanlardan biri de Aydın Doğan’dı… “Eski patronum” diye ona da teşekkür etti. Çünkü operasyon sırasında Aydın Bey eşi Hülya’yı arayıp geçmiş olsun demiş ve yapılması gereken bir şey varsa hemen yardımcı olacaklarını söylemiş. Türk medyasında pek alışık olmadığımız bir durum bu. Bir üçüncü kişi daha var. Özdil, Sedat Peker’e de teşekkür etti. Birçok insan için yadırgatıcı olabilir… Yine birçok insan bunu açıklamaz saklar. Ama bu Yılmaz Özdil… O açıklar… Bence Peker’in araması da Yılmaz’ın açıklaması da güzel hareketti. Çünkü “İnsanlığın bazı alanları” var ki, o bölgenin, düşmanlıklara, kızgınlıklara, hatta kine bile kapalı olması gerekir. Sağlık böyle anlardan biridir… Bu haberi kaçırmayın Damarı açıldı! Yılmaz Özdil sağlığına kavuştu Devamını Oku Bu haberi kaçırmayın Yılmaz Özdil kimdir? Devamını Oku